7 feb. 2012

Aussie.

hejhej.

sitter och vantar pa att vart rum ska bli stadat sa vi kan flytta in for 2 natter. valdigt fult att skriva utan de dar tre bokstaverna vi har i sverige, men som jag inte kan skriva..de dar sista tre du vet. man anvander dem valdigt ofta marker jag nu. sjukt fult utan. skitsamma

Vi ar nu i hervey bay. Bor pa flashpackers. tanker bara pa flashbacks, hemsidan. men har hittils inte hort nagon prata om den...sa de hor nog inte ihop alls. innan vi kom hit har vi varit i cairns och senast i airlie beach. i cairns bodde vi pa gilligans som vi alskade. fint, rent, gratis middag och trevliga manniskor. (: dar dok vi en dag. (sag en haj) BASTA! annars hangde vi mest runt, var lite vid lagoonen...halsade pa en svensk som importerade svenska mat och godissaker...kopte mariannes..som ar slut nu.

i airlie regnade det massa dagen vi kom. traffade en skitsot japan som hette typ Yoh eller nat som vi at gratis pizza med varje dag pa Magnums dar vi bodde. akte ut med segelbat i tva dagar runt whitsundays. helt otroligt vad fint och avslappnande allt var.

Och nu ar vi alltsa i Hervey...har stannar vi till 9 januari. i morgon fraiser island. Dingo's, tuffa bilar som kor pa sanden, hajar, manta rays och sant. vet arligt talat valdigt lite om on. men vi har hort gott om den, sa en dag dar blir nog fantastiskt.

efter att vi duschat i varat rum som vi far om...34 minuter ska jag forsoka dra med mig vickan till botanic gardens och mata lite faglar. det kan nog vara trevligt. kanske badar lite ocksa! forsta stallet vi ar pa som man far bada i havet utan vatdrakter.

....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar